Jaga:     
Kokka

Angeelika Kangi kodujuustu- päikesekuivatatud tomati pirukad

Üks kiire ja mõnus amps ja mugav ka ootamatutele külalistele pakkuda.

Sul on vaja:

500 g lehttainast
300 g kodujuustu
2 munakollast
100 g parmesani juustu
veidi musta pipart
100 g päikesekuivatatud tomateid
2 sl oliiviõli

Tee nii!

Rulli tainas laiali ja vormi ümmargused 12 cm läbimõõduga kettad. Toksi kahvliga keskele augud.
Eelküpseta 225 kraadises ahjus 10 minutit. Suru keskelt kerkinud tainast alla.
Katte jaoks sega kodujuust, munakollased, riivitud juust ja must pipar. Tõsta segu taignale. Kata päikesekuivatatud tomatitega. Nirista peale õli ja küpseta 200 kraadises ahjus 10 minutit.

(Foto: Kristjan Lepp)