Jaga:     
Kokka

Kuidas teha mahlaseid küüslaugu-ürdikartuleid

Suurepärane lisand mistahes liha-, kana- või kalaroale. Maitseb hästi ka lastele. Võid kasutada endale meelepäraseid ürte või jätta need hoopis lisamata.

Küüslaugu-ürdikartulid
Neljale

Ettevalmistusaeg 10 minutit + 25 minutit küpsetamiseks.

Sul on vaja: 
8 kartulit
0,5 dl õli
soola ja musta pipart
4 küüslauguküünt
1 sl erinevate kuivatatud ürtide segu (näiteks basiilik, pune, tüümian, rosmariin)
Tee nii:
1. Kuumuta ahi 225 kraadini.
2. Koori kartulid ja lõika sektoriteks.
3. Tõsta kartulid kaussi, vala peale õli, lisa sool, pipar, hakitud küüslauguküüned ja ürdid.
4. Sega ja laota ühtlase kihina küpsetuspaberiga kaetud ahjupannile.
5. Küpseta ahjus 25 minutit, kuni kartul on küps.

(Foto: Pixabay.com)