Juustuga gruusia leib on hõrgutav vahepala tööle või piknikule (Foto: Matton Eesti)
Jaga:     
Kokka

Rannailma veel ei tule! Tee endale üks ürdi-juustutäidisega sai!

Meelepäraste ürtidega täiendatud gruusia leivast vahepala sobib eelroaks grilliõhtule või järgmise tööpäeva lõunasöögiks.

Valmistusaeg: 20 minutit 

Kalorsus: 427 kcal/portsjon

Koostisosad: 2 gruusia leiba

150 g toorjuustu

200 g kodujuustu 

100 g riivjuustu

100 g värskeid ürte (basiilik, pune, petersell jt.)

1–2 küüslauguküünt

soola 

Valmistamine: Lõika leivad pooleks ja tee poolikutesse pikuti sisselõiked, nii et koorik jääb kokku. Hõõru toorjuust, kodujuust, hakitud ürdid ja purustatud küüslauk ühtlaseks. Maitsesta soolaga ja sega hulka riivjuust. Määri saadud kreem sisselõigetesse. Grilli mõlemalt poolt kokku 6-8 minutit, kuni sai on pealt krõbe ja pruunistunud ning kreem hakkab pisut sulama. 

Juustuga gruusia leib on hõrgutav vahepala tööle või piknikule (Foto: Matton Eesti)