Jaga:     
Kokka

Kokka! Maitsev pirukas vaid neljast komponendist

Sinu ees on maitsva ahjupiruka retsept, mille valmistamiseks läheb vaid tiba rohkem kui 30 minutit. Uuri ja proovi järele! 

Sul on vaja:

peekonit

ühte sibulat

lehttainast 

6 muna

soola-pipart

Tee nii:

laota (keraamilise) ahjuvormi põhja üks leht lehtainast. Kata tainas kuubikuteks lõigatud peekoniga. Seejärele puista peale hakitud sibulat. Nüüd lisa segule kuus muna. Maitseta soola-pipraga ning kata lehttainaga. Suru kahvliga tainas äärtest kinni ning tee piruka keskele neli n-ö tuulutusauku. Säti ahi 200 kraadi peale ning küpseta ca 25 minutit. Head isu!

Hea nipp!

Kui hoiad sibulat umbes 5 minutit enne hakkimist külmikus, võid pääseda hakkimis-pisaraist. 

Vaata videoõpetust SIIT:

(Foto: Matton Estonia)