2
fotot
Kas pole mitte hõrgutav? (Laura Strandberg)
Jaga:     
Kokka

Kalavorm köögiviljadega

Kala koos juurviljade ja juustukattega viib keele alla!

Sul on vaja: 

500 g kapsast

2 porgandit
2 suurt tomatit

1 sibul

2 küüslauguküünt
praadimiseks mõeldud oliiviõli

800 g lõhe fileed
sidrunit
tilli
100 g majoneesi
150 g riivjuustu
soola ja pipart

Tee nii:

1. Riivi kapsas ja porgand jämeda riiviga ning tükelda tomat.
2. Koori ja haki sibul ja küüslauk peeneks ja pruunista neid paar minutit kuumas oliiviõlis. Lisa pannile ka köögiviljad ja hauta paar minutit.

3. Samal ajal tükelda kala ja lao ahjuvormi põhja. Maitsesta kala sidruni ja tilliga ning kata hautatud köögiviljadega.

4. Sega kokku majonees ja riivjuust ning laota köögiviljadele.

5. Küpseta 200kraadises ahjus 35–40 minutit, kuni kate on jumekas.
6. Serveeri värske tilliga!

Hea teada!

Proovi sama retsepti ka valge kalaga!

Kas pole mitte hõrgutav? (Laura Strandberg)