2
fotot
Mõnus amps piknikukorvi! (Foto: Laura Strandberg)
Jaga:     
Kokka

Mehhikopärased tuunikalavrapid

Mõnusalt krõmpsud ja samas tervislikud ampsud, mis viivad keele alla! Valmivad kiirelt ja lihtsalt!

Sul on vaja:

Täidis:

2 tomatit
2 avokaadot
1 punane paprika
u 50 g Rooma salatit
60 g musti oliive
1 karp tuunikala oliiviõlis

poole sidruni mahl
150 g maisi
150 g musti konservube

Kaste:

1 väike tšillikaun
väike punt peeneks hakitud peterselli
2 küüslauguküünt
75 g majoneesi
150 g Kreeka jogurtit

soola ja pipart

Tee nii:

1. Haki tomat, avokaado ja paprika väikesteks kuubikuteks.

2. Rebi katki ka Rooma salat.

3. Poolita oliivid või lõika need väikesteks ratasteks.

4. Nõruta tuunikalalt ära suurem osa õlist. Sega kala hakitud köögiviljade ja oliividega. Lisa poole sidruni mahl, oad ja mais ning sega ühtlaseks.

5. Pruunista pannil või grillil tortiljad. Samal ajal valmista kaste, segades peeneks hakitud tšilli, peterselli ja küüslaugu majoneesi ja Kreeka jogurtiga. Maitsesta kaste soola ja pipraga.

6. Sega tuunikalasegu kastmega. Keera sisu tortilja sisse ja serveeri kohe!

Hea teada!

Tuunikalatäidis sobib hästi ka lavaši vahele, samuti pasta-kastmeks!

Mõnus amps piknikukorvi! (Foto: Laura Strandberg)