2
fotot
Palun üks klaasike veel! (Foto: Laura Strandberg)
Jaga:     
Kokka

Mõnus rüübe: suvine arbuusijook

Värskendav ja imemaitsev arbuusijook on ideaalne suvel nautimiseks. Kui suurendad koguseid, sobib see ka sünnipäeva- ja peolauale!

Sul on vaja:

1 kg puhastatud ja tükeldatud arbuusi viljaliha

r 0,5 l gaseeritud vett
r 5 sl mett
r 3 laimi mahl
r suur punt mündi- või basiilikulehti r jääkuubikuid

r klaaside kaunistamiseks suhkrut

Tee nii:

1. Tee klaasiääred suhkruseks. Selleks määri neile veidi laimi- või sidrunimahla (sobib ka siirup) ja kasta klaas suhkrusse. Jäta klaasid vähemalt tunnikeseks kuivama.

2. Pane kõik joogi koostisosad peale jääkuubikute ja mündilehtede kannmikserisse ja purusta ühtlaseks. Kurna segu läbi sõela klaasidesse või kannu.

3. Lisa mündilehed ja jääkuubikud. Serveeri ja naudi kohe!

Hea teada!

Kui soovid eriti suhkruseid klaasiääri, tee need valmis juba eelmisel päeval. Nii jääb suhkur kõige paremini püsima!

Palun üks klaasike veel! (Foto: Laura Strandberg)