Võta rabarbrist maksimum. (Foto: Matton Estonia)
Jaga:     
Kokka

Valmista lõhe kõrvale rabarbrikaste. Siin on juhend!

Rabarber sobib suurepäraselt ka soolaste toitude kõrvale. Proovi seda lihtsat retsepti.  

Küpseta kala ja valmista kastet nii:
1. Maitsesta lõhe soola ja pipraga ning tõsta fooliumisse. Küpseta kala 200kraadises ahjus 20 minutit või kuni see on läbi küpsenud.
2. Kastme tegemiseks tükelda rabarbrivars. Arvesta ühe sööja kohta umbes 150 g rabarbrit.
3. Pane tükeldatud rabarber 1 sl vee ja 1 sl suhkruga potti ning keeda madalal tulel, kuni rabarbritükid on pehmed.
4. Tõsta kaste taldrikule ja aseta peale ahjust tulnud lõhe. Serveeri kõrvale rohelisi köögivilju.

Võta rabarbrist maksimum. (Foto: Matton Estonia)