Jaga:     
Kokka

Kodune limonaad mustikatest ja ingverist

Mustika-ingveri kihisev jook tuleb mõnusalt jahutav, millest ei puudu ka väike ingverisärts. Meeldib nii suurtele kui ka väikestele!

Sul on vaja:

0,5 l vett
100 g suhkrut
peotäis viilutatud ingverit

0,7 l mullivett
tassitäis jääd
tassitäis mustikaid

Tee nii:

1. Aja vesi suhkru ja ingveriga potis keema. Tõsta pott tulelt ja lase sel tund aega jahtuda-tõmmata. Viimaks kurna ingver välja.

2. Kalla ingveritõmmis kannu, lisa mullivesi, jää ja mustikad ning serveeri kohe!

Hea teada!

Valmista ingveritõmmis juba varem valmis ja säilita seda külmas. Nii saad suvepäeval lisada vaid mullivee ja jook on kiiresti laual!

(Foto: Laura Strandberg)