Jaga:     
Kokka

Liha kuivas küpsedes ära? See võte päästab õhtusöögi!

Mõnikord juhtub, et liha kuivab küpsedes liiga ära. See kaval toidunipp on alati abiks. 

Nii uskumatu, kui see ka ei tundu, aitab hädast välja üks purgitäis konservtomateid, mis võiks kapis igaks juhuks alati varuks olla. Ja isegi kui lihakraam ei ole liiga kuiv, võib nippi mõnikord niisama vahelduseks proovida, sest halvemaks ei tee see rooga kohe kindlasti.

Tee nii:

1. Küpseta liha meelepärasel viisil.

2. Vala kaussi poest ostetud marineeritud tomatid või konservtomatid.

3. Kui kummutad kaussi kogu purgi sisu koos vedelikuga, suru tomatid kahvliga enne natuke rohkem katki, et tekiks ühtlane mass.

4. Kui liha on küps, tükelda need vastavalt vajadusele väiksemaks ja pane tomatimassi sisse seisma. Sega ja lase natuke tõmmata. Mõne aja möödudes on lihakraam võtnud juurde hea maitse ning on mõnusalt mahlane ja suussulav.

(Foto: pexels.com)