Nipid

NIPID | Tõenäoliselt oled alati kartuleid valesti keetnud

Pille Enden, 29. november 2018, 12:57

8 KOMMENTAARI

v
vanaema./ 4. detsember 2018, 05:54
Õpetusest välja jäänud kõige olulisem :D Kui kartulitelt vesi ära kallatud, hoitakse neid veel 10-15 sekundit kaane all kuumal pliidil, siis eemaldatakse kaas , lisatakse till või muu meelepärane ja vahepeal raputades lastakse viimasel veel aurustuda. Siis puhas käterätt potile katteks. Kartulid tulevad kuivad, muredad.
r
Roland/ 2. detsember 2018, 20:40
t
to no/ 29. november 2018, 22:12
h
HIldur Sokk imekokk/ 29. november 2018, 18:33
Tõenäoliselt olen ikka veel elus, kuigi olen kõik eluaeg valesti teinud
j
29. november 2018, 15:45
Jah, mida kõike nüüd õpetatakse! Lihtsalt imesta, kui lollid me oleme. Noored sünnimärjad "eurooplased" on ülitargad!
v
Vanaema tarkust veel/ 29. november 2018, 14:27
Panna paar küüslaaugu küünt kartulitega koos siis kartulid jahtudes ei lähe “siniseks- tumedaks).

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2600
helen.serka-sanchez@nipiraamat.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee