Kokka

14 nippi, et liha ja kala suitsutamine hästi õnnestuks

Ene Vool, Kodukiri, 11. august 2019, 07:52

4 KOMMENTAARI

j
jute/ 11. august 2019, 08:50
Muideks rääbis on sada korda etem,kui sinu lest
l
Lest/ 1. aprill 2019, 15:24
Lest on tõesti üks parim kala, nii suitsutatult, praetult, kui soolatult ja siis veidi kuivatatud.
m
Meretagune./ 20. august 2017, 11:56
Lest ongi see köige öigem kala, kölbab süüa nii praetult, suitsutatult, soolatult, kuivatatult. Mina söön lesta enne sööki, peale sööki kui ka söögiajal.
k
Kas/ 11. juuli 2017, 17:01
See loll peale lesta muud kala ei teagi või teistele kaladele soola ei pandagi ?

TOIMETAJA

+372 5199 3733
kadi.saar@nipiraamat.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee