Kokka

Rannailma veel ei tule! Tee endale üks ürdi-juustutäidisega sai!  

Pille Enden, 14. juuli 2017, 11:55
Juustuga gruusia leib on hõrgutav vahepala tööle või piknikule Foto: Matton Eesti
Meelepäraste ürtidega täiendatud gruusia leivast vahepala sobib eelroaks grilliõhtule või järgmise tööpäeva lõunasöögiks.

Valmistusaeg: 20 minutit 

Kalorsus: 427 kcal/portsjon

Koostisosad: 2 gruusia leiba

150 g toorjuustu

200 g kodujuustu 

100 g riivjuustu

100 g värskeid ürte (basiilik, pune, petersell jt.)

1–2 küüslauguküünt

soola 

Valmistamine: Lõika leivad pooleks ja tee poolikutesse pikuti sisselõiked, nii et koorik jääb kokku. Hõõru toorjuust, kodujuust, hakitud ürdid ja purustatud küüslauk ühtlaseks. Maitsesta soolaga ja sega hulka riivjuust. Määri saadud kreem sisselõigetesse. Grilli mõlemalt poolt kokku 6-8 minutit, kuni sai on pealt krõbe ja pruunistunud ning kreem hakkab pisut sulama. 

Juustuga gruusia leib on hõrgutav vahepala tööle või piknikule Foto: Matton Eesti

Samal teemal

17. august 2017, 12:36
Tee ise: tervislik juustukook krõmpsuva leiva-mandlipuruga

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2600
helen.serka-sanchez@nipiraamat.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee