Kokka

RETSEPT | Hõrgutav ja tummine tiramisukreem 

Laura Strandberg, 30. november 2018, 16:30
Maitsev tiramisu viib keele alla Laura Strandberg
See magus kreem on lihtne alternatiiv tiramisusõpradele. Valmib kiirelt, kuid maitseb sama hästi kui klassikaline tiramisu!

Kogus: Neljale

Aeg: 20 minutit

Samal teemal

Vaja läheb: 
250 g vahukoort
200 g toasooja mascarpone’t või toorjuustu
125 g tuhksuhkrut
1 tl vanillisuhkrut
pool tassi kanget jahtunud kohvi
1,5 tl kakaod
50 g tumedat šokolaadi

Tee nii:

1.     Vahusta vahukoor tugevaks vahuks ja aseta külma.
2.     Seejärel vahusta mascarpone koos tuhksuhkruga siidjaks vahuks. Sega hulka ka vanillisuhkur ja kohv.
3.     Sega kohvi-mascarpone-vahu hulka ettevaatlikult ka vahukoor.
4.     Võta neli magustoiduklaasi või -kaussi ja pritsi tordipritsiga iga kausi põhja kiht tiramisusegu. Raputa peale kakaod. Tee selliselt veel kolm kihti.
5.     Viimasele kihile raputa peale veidi kakaod ja riivi peale ka šokolaad. Hoia magustoitu kuni serveerimiseni kaetult külmikus!


Hea teada! Kui sul pole tordipritsi, pane kreem puhtasse kilekotti ja lõika selle nurgake ära!

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2600
helen.serka-sanchez@nipiraamat.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee