Kokka

RETSEPT | Vürtsikad kanatakod avokaado- ja granaatõuna salsaga 

Toimetas Kelly Kipper, 10. märts 2019, 09:00
Toitev amps argiõhtusse. Foto: Foto: Matton Estonia
Toitev, tervislik, suus sulav! Proovi järele ja sa ei kahetse! 

Sul on vaja:
1 tl jahvatatud köömneid
½ tl küüslaugupulbrit (või küüslauku)
¼ tl tšillipulbrit (või tšillit)
soola-pipart
1 tl oliivõli
2 kanarinda
4 keskmise suurusega redist
2 rohelist sibulat
1 suur avokaado
0,25 tassitäit granaatõuna seemneid
1 spl värsket laimimahla 
0,5 tassitäit värskeid koriandri lehti 
8 tortiljat
hapukoort 

Tee nii: 

Säti ahi 220 kraadi peale. Sega väikeses kausis köömned, küüslaugu- ja tšillipulber ning sool. Maitsesta kana vürtsiseguga ning küpseta 2-3 minutit mõlemalt küljelt. Aseta kana ahjuplaadile ja rösti seda 8-10 minutit. 

Sega omavahel redised, roheline sibul, avokaado, granaatõuna seemned, laimimahl, koriander ning maitsesta soola ja pipraga.

Lõika kana suupärasteks tükkideks ning täida tortiljad kana ja salsaga. Serveeri hapukoorega. Head isu! 

Samal teemal

3. märts 2019, 12:00
Valmista toit kolmeks päevaks: hakkliharoog, mis valmib kartulite ja riisiga ning pirukana
2. märts 2019, 09:07
PIKK INTERVJUU | Mariann Treimann ehk Mallukas: ma ei oska jääda õigel ajal vait!
28. veebruar 2019, 18:00
Oled hädas köögi planeerimisega? Eksperdid annavad nõu