Kaval viis värskuse säilitamiseks! (Foto: Goodful )
Jaga:     
Nipid

4 nippi, kuidas puu- ja köögiviljad kauem värsked püsivad

Vahel jääb ju ikka suurest kokkamisest toorest materjali üle. Siin on neli kavalat võtet, kuidas värskeid rohelisi vilju ning maitsetaimi kauem heas vormis hoida. 

Banaanid

Võta toidukile ning mässi banaanivarred hoolikalt ja tihkelt selle sisse. 

Salat

Kui rohelist salatit jääb üle, pane see kaussi, aseta kausisuule majapidamispaber ning kata see omakorda toidukilega. Aseta salat külmikusse. Vaheta majapidamispaber uue lehe vastu välja, kui vana on läinud niiskeks. 

Brokoli ja juurseller

Mässi viljad fooliumisse ja aseta külmikusse. 

Spargel, petersell, koriander

Lõiga sparglil/koriandril/petersellil otsad maha ning pane topsi või klaasi, mille põhjas on ca 5 cm jahedat vett. Nüüd kata taimed kilekotiga (eriti hästi sobib minigrip kotike) ning aseta külmikusse.

Kaval viis värskuse säilitamiseks! (Foto: Goodful )