Nipid

4 nippi, kuidas puu- ja köögiviljad kauem värsked püsivad 

Toimetas Kelly Kipper; allikas Goodful, 29. november 2017, 13:58
Kaval viis värskuse säilitamiseks!  Foto: Goodful
Vahel jääb ju ikka suurest kokkamisest toorest materjali üle. Siin on neli kavalat võtet, kuidas värskeid rohelisi vilju ning maitsetaimi kauem heas vormis hoida. 

Banaanid

Võta toidukile ning mässi banaanivarred hoolikalt ja tihkelt selle sisse. 

Salat

Kui rohelist salatit jääb üle, pane see kaussi, aseta kausisuule majapidamispaber ning kata see omakorda toidukilega. Aseta salat külmikusse. Vaheta majapidamispaber uue lehe vastu välja, kui vana on läinud niiskeks. 

Brokoli ja juurseller

Mässi viljad fooliumisse ja aseta külmikusse. 

Spargel, petersell, koriander

Lõiga sparglil/koriandril/petersellil otsad maha ning pane topsi või klaasi, mille põhjas on ca 5 cm jahedat vett. Nüüd kata taimed kilekotiga (eriti hästi sobib minigrip kotike) ning aseta külmikusse.

Kaval viis värskuse säilitamiseks!  Foto: Goodful

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2600
helen.serka-sanchez@nipiraamat.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

666 2233
levi@ohtulehtkirjastus.ee