Kokka

Reedene retsept: kalavorm köögiviljadega 

Laura Strandberg; allikas Nipiraamat, 2. detsember 2016, 00:47
Palun üks tükike veel!Foto: Foto: Laura Strandberg
Kala koos juurviljade ja juustukattega on lihtne ja hea õhtusöök, mis viib kõigil sööjatel keele alla!

 Retsept on neljale, valmistamisaeg tund ja 20 minutit.

Sul on vaja: 

500 g kapsast

2 porgandit

2 suurt tomatit

1 sibul

2 küüslauguküünt

praadimiseks mõeldud oliiviõli

800 g lõhefileed

sidrunit

tilli

100 g majoneesi

150 g riivjuustu

soola ja pipart

Tee nii:

1. Riivi kapsas ja porgand jämeda riiviga ning tükelda tomat.

2. Koori ja haki sibul ja küüslauk peeneks ja pruunista neid paar minutit kuumas oliiviõlis. Lisa pannile ka köögiviljad ja hauta paar minutit.

3. Samal ajal tükelda kala ja lao ahjuvormi põhja. Maitsesta kala sidruni ja tilliga ning kata hautatud köögiviljadega.

4. Sega kokku majonees ja riivjuust ning laota köögiviljadele.

5. Küpseta 200kraadises ahjus 35–40 minutit, kuni kate on jumekas.

6. Serveeri värske tilliga! 

Hea teada!

Proovi sama retsepti ka valge kalaga!

Palun üks tükike veel!Foto: Foto: Laura Strandberg

TOIMETAJA

+372 5199 3733
kadi.saar@nipiraamat.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee