Kokka

Eestipärane hapukapsasupp 

Laura Strandberg; allikas Nipiraamat, 24. veebruar 2018, 08:08
Traditsiooniline roog, mis ei vea kunagi alt.  Foto: Laura Strandberg
Külmal ajal maitseb see tummine vanakooli supp eriti hästi!

500 g hapukapsaid

200 g sea ribiliha

1 dl odrakruupe
8 dl vett

1 sibul
soola ja suhkrut
serveerimiseks hapukoort

Tee nii:

1. Pese hapukapsad ja suru neist vesi välja.
2. Pane poti põhja liha, selle peale hapukapsad ja kruubid.
3. Vala peale külm vesi ja kuumuta supp keema, maitsesta soola ja suhkruga. Keeda tasasel tulel, kuni kapsas ja kruubid on pehmed, poole keetmise ajal lisa ka üks terve, koorega sibul.
4. Serveeri hapukoorega!

Hea teada!

Enne serveerimist võid liha kontide küljest eemaldada!

Traditsiooniline roog, mis ei vea kunagi alt.  Foto: Laura Strandberg

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2600
helen.serka-sanchez@nipiraamat.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee