Kokka

RETSEPT | Eestipärane hapukapsasupp 

Laura Strandberg, 1. jaanuar 2019, 08:08
Traditsiooniline roog, mis ei vea kunagi alt. Foto: Laura Strandberg
Talvisel ajal maitseb see tummine vanakooli supp eriti hästi!

Vaja läheb:
500 g hapukapsaid
200 g sea ribiliha
1 dl odrakruupe
8 dl vett
1 sibul
soola ja suhkrut
serveerimiseks hapukoort

Tee nii:
1. Pese hapukapsad ja suru neist vesi välja.
2. Pane poti põhja liha, selle peale hapukapsad ja kruubid.
3. Vala peale külm vesi ja kuumuta supp keema, maitsesta soola ja suhkruga. Keeda tasasel tulel, kuni kapsas ja kruubid on pehmed, poole keetmise ajal lisa ka üks terve, koorega sibul.
4. Serveeri hapukoorega!

Hea teada! Enne serveerimist võid liha kontide küljest eemaldada!

Samal teemal

20. august 2019, 12:08
PIDUPÄEVA RETSEPT | Heeringaampsud muna ja murulauguga
28. detsember 2018, 15:32
RETSEPT | Köömen köögis ja söögis
24. detsember 2018, 11:33
Tervisele kasulik hapukapsas