Kokka

RETSEPT | Tummine roog: hanekoivad hapukapsaga 

Laura Strandberg, 7. detsember 2018, 12:00
Korralik talvepraad.  Laura Strandberg
Proovi vahelduseks sealiha asemel hoopis hanepraadi. See sobib hapukapsaga ideaalselt ning maitseb nii, et lausa sulab suus!

Sul on vaja: 
4 hanekoiba
2 küüslauguküünt
4 sl mett
4 sl Salvesti mädarõikamaitselist majoneesi
1 sl sinepit
0,5 tl jahvatatud nelki
400 g porgandeid
600 g hapukapsast
soola

Tee nii:
1. Pane ahi 200 kraadi juurde soojenema. Pühi koivad köögipaberiga üle.
2. Koori küüslauk ja haki peenelt.
3. Sega omavahel mesi, majonees, sinep, küüslauk ja nelk ning hõõru saadud pasta koibadele.
4. Koori porgandid ja pane koos hapukapsaga kuumakindlasse nõusse või malmpotti. Aseta sinna peale ka hanekoivad ja kata nõu kaanega.

Hea teada!
Kui liha jääb järele, tükelda see järgmisel päeval salatisse. 

Samal teemal

6. detsember 2018, 09:11
4 nutikat viisi praeahju ja puupliidi puhastamiseks
21. november 2018, 14:47
RETSEPT | Jõhvikate ja seentega veise kaelakarbonaad punaveinikastmes
19. detsember 2017, 07:01
Kolm eksimust, mis nurjavad ideaalse jõuluprae

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2600
helen.serka-sanchez@nipiraamat.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee