Korralik talvepraad. (Foto: Laura Strandberg)
Jaga:     
Kokka

Tummine roog: hanekoivad hapukapsaga

Proovi vahelduseks sealiha asemel hoopis hanepraadi. See sobib hapukapsaga ideaalselt ning maitseb nii, et lausa sulab suus!

Sul on vaja: 

4 hanekoiba
2 küüslauguküünt

4 sl mett
4 sl Salvesti mädarõikamaitselist majoneesi
1 sl sinepit
0,5 tl jahvatatud nelki

400 g porgandeid
600 g hapukapsast

soola

Tee nii:

1. Pane ahi 200 kraadi juurde soojenema. Pühi koivad köögipaberiga üle.
2. Koori küüslauk ja haki peenelt.
3. Sega omavahel mesi, majonees, sinep, küüslauk ja nelk ning hõõru saadud pasta koibadele.

4. Koori porgandid ja pane koos hapukapsaga kuumakindlasse nõusse või malmpotti. Aseta sinna peale ka hanekoivad ja kata nõu kaanega.

Hea teada!

Kui liha jääb järele, tükelda see järgmisel päeval salatisse. 

Korralik talvepraad. (Foto: Laura Strandberg)

Loe ka neid lugusid