Kokka

PÜHADEKS | Teistmoodi pasha ehk Granadilli-kodujuustuvaht 

Laura Strandberg, 19. aprill 2019, 12:34
Mahe ja mahlane magustoit ootab maitsma. Foto: Foto: Laura Strandberg
Kodujuustuvaht sobib hästi pashat asendama. Hapukas granadill ja sidrun moodustavad magusa kreemiga ideaalse koosluse.

Kuuele, valmistusaeg 25 minutit

Sul on vaja: 

350 ml vahukoort
1,5 dl suhkrut
1 sl vanillisuhkrut
400 g kodujuustu
poole sidruni mahl
3 granadilli

Tee nii: 

1. Vahusta vahukoor poole koguse suhkru ja vanillisuhkruga.
2. Teises kausis mikserda kodujuust ülejäänud suhkruga ühtlaseks massiks.
3. Vala kodujuust vahukoorele ja vahusta kergelt.
4. Poolita granadillid, võta sisu lusikaga välja ning sega koos sidrunimahlaga kodujuustu-vahukooresegusse.
5. Jaga vaht väikestesse nõudesse ja kaunista mõne granadilliseemnega.

Hea teada!
Kodujuustu asemel võid kasutada teralist kohupiima. Vahukoore asemele sobib ka kohvikoor. 

Samal teemal

8. aprill 2017, 04:00
Lihavõttelaud: Proovi soolast pashat ja tee munavõid