Kokka

Nädalavahetuse amps: juustune kalaburger 

Laura Strandberg; allikas Nipiraamat , 12. jaanuar 2018, 19:47
 Foto: Laura Strandberg
Kiirelt valmiv burger sobib hästi lõunaks, aga ka hiliseks toekaks hommikusöögiks pärast pikka muljeterohket õhtut. Lihtsa maitsega roog meeldib ka lastele!

Sul on vaja:

4 Mitmevilja saiapoolikut

6 kalapulka

2 marineeritud kurki

1 punane sibul

3 sl majoneesi

6 salatilehte

50 g riivjuustu

punt värsket tilli

praadimiseks mõeldud oliiviõli

Tee nii:

1. Pruunista kalapulki kuumas oliiviõlis. 2. Samal ajal viiluta marineeritud kurk pikkupidi ja lõika sibul ratasteks. Haki till ja pane saiapoolikud röstrisse.

3. Tõsta röstitud saiad serveerimistald- rikutele ja hakka neile kihte lisama.

4. Esmalt jaga majonees võrdselt kahe saiapooliku vahel. Puista majoneesile tilli. Laota mõlemale saiale kolm salatilehte. Järgmiseks kihiks tõsta peale pool riivjuustust, siis kalapulgad, marineeritud kurgid ja sibularattad. Viimaseks kihiks jäta ülejäänud riivjuust.

5. Kata burger teise saiapoolega ja naudi kohe! 

Hea teada! 

Kui kalapulgad pole su esimene eelistus, pane burgeri vahele ahjus küpsetatud kanafilee! 

 Foto: Laura Strandberg

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2600
helen.serka-sanchez@nipiraamat.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee