Retsept, mis sobib hästi ka EV100 piduroaks! (Laura Strandberg)
Jaga:     
Kokka

Eestipärane hapukapsasupp! Miks mitte pidupäevaks!

Külmal ajal maitseb see tummine vanakooli supp eriti hästi!

500 g hapukapsaid

200 g sea ribiliha

1 dl odrakruupe

8 dl vett

1 sibul

soola ja suhkrut

serveerimiseks hapukoort

Tee nii:

1. Pese hapukapsad ja suru neist vesi välja.
2. Pane poti põhja liha, selle peale hapukapsad ja kruubid.
3. Vala peale külm vesi ja kuumuta supp keema, maitsesta soola ja suhkruga. Keeda tasasel tulel, kuni kapsas ja kruubid on pehmed, poole keetmise ajal lisa ka üks terve, koorega sibul.
4. Serveeri hapukoorega!

Hea teada!

Enne serveerimist võid liha kontide küljest eemaldada!