Kokka

Oi-oi! Profikokkade nipp, kuidas küpsetada mahlast kana, kala ja liha! 

Eva Pärtel; allikas Nipiraamat, 9. märts 2018, 11:31
Võta nädalavahetusel aega, et valmistada eriti maitsev õhtusöök! 
Avaldame sulle profikokkade nipi! 

Tee nii:

1. Prae liha- või kalatükk enne ahjupanemist pannil kõrge kuumusega krõbedaks.

2. Võta see pannilt ja maitsesta.

3. Seejärel pane liha ahju ja lase küpseda madalal temperatuuril. Pannil praadimine lukustab liha mahlad ja saadki õhtuks perele mahlase roa. 

Samal teemal

15. märts 2018, 09:17
Kuidas lõigata kana "liblikaks"? Samm-sammult õpetus ja 3 hõrku retsepti

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2600
helen.serka-sanchez@nipiraamat.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee