Kokka

Oooo, kui maitsev! Vaarikapuding tšiiaseemnete ja pähklivõiga 

Autor: Laura Strandberg, Allikas: Nipiraamat, 22. märts 2018, 13:09
Maitsev ja magus!  Foto: Laura Strandberg
Haara sügavkülmast vaarikaid ja tee neist mõnus ning tervislik magustoit, mida võid süümepiinadeta nautida.

Vaja läheb:

250 g vaarikaid

2 tl vanillisuhkrut

6 tl kookoshelbeid

6 tl tšiiaseemneid

500 ml mandlipiima

pähkli- või mandlivõid

kaunistamiseks värskeid mündilehti, kanepiseemneid, marju ja kookoslaaste

Valmista magustoit nii:

1. Purusta vaarikad kahvliga.

2. Sega vaarikatega vanillisuhkur, kooskoshelbed ja tšiiaseemned. Seejärel sega hulka ka piim.

3. Vala segu klaasidesse ja jäta vähemalt tunniks, veel parem üleöö külmikusse.

4. Serveerides lisa peale kiht pähklivõid.

5. Kaunista kookoslaastude, kanepiseemnete, värskete marjade ja mündiga!

Hea teada!

Vaarikate asemele sobivad ka teised marjad, näiteks mustikad!

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2600
helen.serka-sanchez@nipiraamat.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee