Kokka

RETSEPT | Valmista õhtuks tatraroog oliivide ja päikesekuivatatud tomatitega! 

Laura Strandberg, 11. jaanuar 2019, 13:28
Tõeliselt maitsev roog!  Laura Strandberg
Kevadiselt roheline roog on tervislik, maitsev ja soodne. Selle valmistamiseks kulub vaid 20 minutit - nii saad selle peale tööd kiirelt valmis teha!

Vaja läheb:
Jupp porrut
100 g päikesekuivatatud tomateid
150 kirsstomateid
oliiviõli
450g keedetud tatart
meelepärast rohelist salatit
pool tassi rohelisi oliive
paar vart rohelist sibulat

Tee nii:
1.     Haki või viiluta peenelt porrulauk, haki päikesekuivatatud tomatid ja poolita kirsstomatid. Kuumuta neid veidi oliiviõlis. Sega sisse ka tatar.
2.     Laota meelepärane roheline salat vaagnale. Tõsta salatile tatar ja poolitatud oliivid ning puista kõik üle hakitud rohelise sibulaga. Serveeri rooga kohe!

Hea teada! Tatraroog maitseb hästi koos hapukoorega. Kui soovid toekamat einet, lisa tatrale ka peekonit!

Samal teemal

19. november 2018, 14:51
Toit kolmeks päevaks: kõrvitsa püreesupp, kana-kõrvitsakarri ja karri köögiviljadega

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2600
helen.serka-sanchez@nipiraamat.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee