Maitsev ja tervislik vaht, mida valmistada nädalavahetuseks! (Foto: jazzinokitchen.blogspot.com.ee)
Jaga:     
Blogid | Jazzino

Oi-oi, kui maitsev! Tee ise tuunikala-kapparivaht!

Tuunikala-kapparivaht on kiire ja lihtne valmis segada ning sobib serveerida igal ajal: hommikusöögist-brunch'ist piduliku õhtusöögini. Pildile sai määre värske hapupiima-seemnekaraskiga. 

Vaja läheb:

1 konserv tuunikala soolvees 

150 g maitsestamata toorjuustu

1 sl kappareid

soola

 pipart

Tee nii:

1. Nõruta tuunikala ning sega toorjuustuga ühtlaseks.

2. Lisa juurde kapparid ning maitsesta soola-pipraga. Enne serveerimist lase külmkapis veidi maitsestuda. Sobib imeliselt nii värske karaski, musta leiva kui ka röstitud saiaga.