Maitsev ja tervislik- proovi järele! (Foto: Laura Strandberg)
Jaga:     
Kokka

Nisujahuvabad minipitsad šampinjonide ja brokoliga!

Minipitsad on tervislikum alternatiiv tavalisele paksupõhjalisele pitsale. Kindlasti maitseb see ka lastele!

Vaja läheb:

1 väike brokoli

2 küüslauguküünt

praadimiseks mõeldud oliiviõli

150 g šampinjone

150 g kanakintsuliha

12 maisigaletti

250 g pastakastet, näiteks Napoletana

2 tomatit

150 g riivjuustu

punet

Tee nii:

1. Tükelda brokoli õisikuteks ning puhasta ja haki peenelt küüslauk. Kuumuta neid veidi kuumas oliiviõlis ja lisa pannile ka viilutatud šampinjonid ja tükeldatud kana. Pruunista, kuni kana on peaaegu küps.

2. Laota pastakaste galettidele ja pane igale galetile 1 õhuke tomativiil. Raputa peale ka pool riivjuustust.

3. Jaga kana-brokoli-šampinjonisegu galettidele ja raputa peale ülejäänud riivjuust.

4. Küpseta 200kraadises ahjus, kuni juust on kuldne. Serveeri kohe!

Hea teada!

Proovi maisigalettide asemel ka riisi- või tatragalette.