Kokka

LAUPÄEVASEKS EUROVISIOONIKS: Kleepuvad kanatiivad! 

Autor: Laura Strandberg, allikas: Nipiraamat, 10. mai 2018, 22:06
Valmista kanatiibadest maitsev snäkk! Foto: Laura Strandberg
Eurovisiooni vaatamise juurde tahaks ju ikka midagi näksida. Jagame sulle mõnusat retsepti, mis sobib sellesse õhtusse ideaalselt! Retseptist jagub neljasele seltskonnale. Arvesta kanatiibade valmistamisel maisestumiseks 2 tundi ja küpsetamiseks 35 minutit.

Vaja läheb:

2 küüslauguküünt

800 g kanatiibu

0,75 dl küpsetamiseks mõeldud oliiviõli

Poole sidruni mahla

Veidi tšillihelbeid

Jahvatatud meresoola

Marinaadi jaoks:

1,5 dl magushaput tšillikastet

2,5 sl mett

3 sl sojakastet

Tee nii:

1.     Purusta küüslauk või haki peeneks. Sega kanatiivad oliiviõli, sidrunimahla, tšillihelveste, purustatud küüslaugu ja soolaga ning lase vähemalt kaks tundi seista.

2.     Küpseta kanatiibu 200kraadises ahjus 15 minutit.

3.     Sega kokku kõik marinaadi koostisosad ning kalla marinaad kanatiibadele.

Küpseta kanatiibu veel 20 minutit 200-220 kraadi juures, kuni need on kuldsed.

Valmista kanatiibadest maitsev snäkk! Foto: Laura Strandberg

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2600
helen.serka-sanchez@nipiraamat.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee