Kana oma aia umbrohuga (Laura Strandberg)
Jaga:     
Kokka

RETSEPT: kana oma aia umbrohuga

See toit saab õige maitse just sulle käepärase värske umbrohuga! Peale selle, et roog mekib oivaliselt, on see ka odav ja vitamiinidest pungil. Valmistamiseks kulub 30 minutit, millele lisandub maitsestumise aeg ning jagub neljale.

4 kanakintsufileed

Marinaad:

3 küüslauguküünt


punt võilillelehti, karulauku või muud meelepärast


0,5 dl oliiviõli


jahvatatud meresoola

1. Marinaadi tegemiseks surista puhastatud küüslaugud, võilillelehed ja oliiviõli saumikseriga mõnusaks pastaks ning maitsesta soolaga.            

2. Määri kanakintsud mõlemalt poolt korralikult pastaga kokku ja aseta tunnikeseks külma maitsestuma. Osa umbrohupestost jäta ka serveerimiseks.     

3. Prae kanafileed mõlemalt poolt kuumas oliiviõlis küpseks ja serveeri salatiga!

Kana oma aia umbrohuga (Laura Strandberg)