Suveõhtuks sobivad miniburgerid (Laura Strandberg)
Jaga:     
Kokka

RETSEPT | Mahlased miniburgerid

Kodused burgerid maitsevad tõeliselt hästi. Siin üks mõnus retsept nädalavahetuse grillipeoks.

Vaja läheb:

16 minikuklit

Kotletid

1 suur sibul       

2 küüslauguküünt         

1 spl oliiviõli praadimiseks 

400 g head veisehakkliha    

1 spl Dijoni sinepit 

1 spl suitsumaitselist barbecue-kastet        

vett     

hakitud peterselli       

soola   

musta pipart

Kaste

4,5 spl majoneesi       

0,5 spl Dijoni sinepit

Kuklite vahele

jääsalatit

2 lihatomatit     

1 punane sibul   

6 marineeritud kurki     

8 Cheddari juustu viilu

Tee nii:

1. Haki sibul ja küüslauk peenelt ning prae kuumas oliiviõlis klaasjaks.

2. Tõsta praetud sibul ja küüslauk kaussi. Lisa hakkliha, 1 sl sinepit, barbecue-kaste, veidi vett, sool-pipar ja petersell ning sega kõik korralikult läbi.

3. Vormi kotletitainast väiksed pätsikesed ja pruunista neid pannil või grillil mõlemalt poolt 2–3 minutit. Tõsta korraks grillile ka saiapoolikud.

4. Samal ajal sega kokku kaste ülejäänud sinepist ja majoneesist ning määri see kuklipoolikutele.

5. Rebi pooltele saiapoolikutele salatit. Aseta salatile pihv, tomativiilud, õhukesed sibularõngad, marineeritud kurgid, juustuviil ja teine saiapoolik. Serveeri kohe!

Suveõhtuks sobivad miniburgerid (Laura Strandberg)