Blogid

BLOGI | Magus suhkruvaba kõrvitsaseemnemartsipan 

Tuuli Ivainen, 30. august 2018, 10:04
Tervislik amps! Foto: Pixabay.com
Klassikalist martsipani tehakse mandlijahust, munast ja suhkrust. Proovi hoopis põnevamat ja tervislikumat versiooni kõrvitsaseemnetest. Retsepti leidsime blogist "Tuuli – tervis ja elustiil".

Vaja läheb:

150g kõrvitsaseemneid

50g päevalilleseemneid

steeviat

veidi soola

köögikombaini/võimsat blenderit

Tee nii:

1. Vala seemned köögikombaini ning purusta seni kuni tekib õrnalt tükiline, pehme, kleepuv ja voolitav mass.

2. Lisa steevia, näpuotsatäis soola ning blenderda veelkord segu ühtlaseks.

3. Võta segu köögikombainist välja ning säilita külmkapis, näiteks õhukindlas karbis või kotis. Maiusta kas niisama või valmista maitsvaid komme! 

Loe pikemat postitust SIIT

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2600
helen.serka-sanchez@nipiraamat.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee