Kokka

RETSEPT | Kukeseenepitsa lavašipõhjal  

Autor Laura Strandberg, 7. september 2018, 12:40
Kukeseenepitsa Laura Strandberg
Enam lihtamaks pitsavalmistamine minna ei saa. Tainast pole vaja teha, laod kõik ahju ja valmis! Pealekauba odav ka - saad maitsva gurmeeõhtusöögi kahele all 5 euro eest

Lavašipõhi

1 sibul

veidi võid

150 g kukeseeni

120 g riivjuustu

veidi värsket basiilikut ja/või rosmariinioksi

soola

1. Haki sibul peeneks ja prae koos kukeseentega.

2. Laota enamus juustust lavašipõhjale, puista peale seened ja ülejäänud juust. 

3. Küpseta pitsat 200kraadises ahjus, kuni juust on sulanud ja pitsal on kuldne jume.

4. Tõsta pitsa serveerimislauale, raputa peale värsket basiilikut ja naudi kohe. 

Kukeseenepitsa Laura Strandberg

Samal teemal

27. september 2018, 08:37
Seeneteadlane Tõnu Ploompuu selgitab: miks ei maksa süüa kukeseeni

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2600
helen.serka-sanchez@nipiraamat.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee