
RETSEPT | Kukeseenepitsa lavašipõhjal
, 7. september 2018, 12:40
Kukeseenepitsa
Enam lihtamaks pitsavalmistamine minna ei saa. Tainast pole vaja teha, laod kõik ahju ja valmis! Pealekauba odav ka - saad maitsva gurmeeõhtusöögi kahele all 5 euro eest
Lavašipõhi
1 sibul
veidi võid
150 g kukeseeni
120 g riivjuustu
veidi värsket basiilikut ja/või rosmariinioksi
soola
1. Haki sibul peeneks ja prae koos kukeseentega.
2. Laota enamus juustust lavašipõhjale, puista peale seened ja ülejäänud juust.
3. Küpseta pitsat 200kraadises ahjus, kuni juust on sulanud ja pitsal on kuldne jume.
4. Tõsta pitsa serveerimislauale, raputa peale värsket basiilikut ja naudi kohe.
Kukeseenepitsa