Blogid

BLOGI | Lihtne ja kiire retsept - jõhvika-kodujuustu magustoit 

Laura Strandberg, 28. september 2018, 21:18
Magustoiduks luksulik jõhvikakreem Laura Strandberg
Head magustoidud valmivadki kiirelt. Selles blogi My Cooking Affair kergelt hapukas magusroas on vaid viis koostisainet.

Antud kogusest jagub neljale

400 g kodujuustu jogurtiga
200 ml vahukoort
100 g jõhvikaid
80 g suhkrut
80 g riivitud valget šokolaadi

1. Purusta jõhvikad kahvliga poole koguse suhkrust.
2. Vahusta vahukoor ülejäänud suhkruga.
3. Sega kodujuust vahukoore ja purustatud jõhvikatega
4. Jaga klaasidesse ja serveerimisel puista üle riivitud valge šokolaadiga. 

Nipp: Võid ka varem valmis teha ja peale valmimist külmas hoida!

Vaata retsepti koos kaunite piltidega siit 

Magustoiduks luksulik jõhvikakreem Laura Strandberg

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2600
helen.serka-sanchez@nipiraamat.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee