Kokka

RETSEPT | Patuselt maitsev granadilli-kookosebrüleekreem 

Laura Strandberg, 9. aprill 2019, 14:26
Granadilli-brüleekreem: kõik head asjad üheskoos.Foto: Laura Strandberg
See brüleekreem on mõnusalt kookosene, pisut hapukas ja üsna patune!

 

4 granadilli
400 ml vahukoort
150 ml kookoskreemi
5 munakollast
2 sl kookossuhkrut
Golden Casteri suhkrut pealepuistamiseks

 

1. Lõika granadillid pooleks ja eemalda sisu.

2. Pane vahukoor ja kookoskreem potti ning kuumuta segu madalal kuumusel.

3. Mikserda munakollaseid ja kookossuhkrut kausis veidi. Vala hulka ka granadillide sisu ja mikserda veel.

4. Aja vahukoor ja kreem peaaegu keema ning eemalda tulelt. Vala kooresegu munakollaste hulka kaussi, samal ajal seda vispeldades. Kurna segu läbi sõela teise kaussi.

5. Pane ahjuvormi 2 cm jagu kuuma vett. Aseta sinna sisse kuus brüleevormi ja jaota kreem kausikeste vahel. Kata vormid fooliumiga, kuid mitte päris õhukindlalt. Küpseta vorme 180kraadises ahjus 35 minutit, jättes need seest veidi võdisema.