Kokka

RETSEPT | Kana-peekoni-pasta päikesekuivatatud tomatitega 

Laura Strandberg, 10. aprill 2019, 14:12
See roog maitseb hästi ka ilma lihata. Laura Strandberg
Mõnusalt tummine roog täidab hästi kõhtu ja viib ka keele alla!

200 g makarone
2 kanafileed
oliiviõli praadimiseks
150 g peekoniviile
2 küüslauguküünt
100 g päikesekuivatatud tomateid
250 ml vahukoort
200 g parmesani
300 g kirsstomateid
soola-pipart
rohelist kaunistuseks

 

1. Keeda makarone vastavalt pakil toodud juhendile.

2. Tükelda kanafilee. Koori ja haki küüslauk peeneks.

3. Pruunista kuumal pannil kuumas oliiviõlis kanafileed mõlemalt poolt. Alanda kuumust ja küpseta liha läbi, lisades paar minutit enne valmimist pannile ka peekoni. Veidi enne tulelt võtmist lisa kanale ka küüslauk ja päikesekuivatatud tomatid. Kuumuta neid veidi ja lisa siis pannile ka koor, pool parmesanikogusest ja kirsstomatid.

4. Kuumuta kastet paar minutit, lisa pannile makaronid ja sega kõik kokku. Kaunista roog parmesani ja maitserohelisega!

Samal teemal

8. aprill 2019, 13:17
Elu piiratud arvu riietega: kuidas luua kapselgarderoob
7. aprill 2019, 12:42
RETSEPT | Kana oma aia umbrohuga

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2600
helen.serka-sanchez@nipiraamat.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee