Uudised

Heidi Hanso: „Kuidas ma lõpuks kana tapsin ja miks ma selle üle uhkust tunnen?“ (2)

Heidi Hanso, 18. aprill 2019, 12:37
Heidi Hanso: "Kui saad, vali sinagi kohalikku liha. Uuri, kuidas see loom, kes su lauale jõuab, oli eluajal peetud ja ole tema liha eest tänulik."Foto: Teet Malsroos
Pajuvärava talu perenaine Heidi Hanso räägib tunnetest, mis teda valdasid, kui pidi tapma oma hoole ja armastusega kasvatatud kana. See pani teda küsima, kas me ikka väärtustame liha piisavalt?

Jah, aprillikuus juhtus tõepoolest nii, et ma tapsin ise ära oma elu esimesed linnud: ühe poolpiduse kalkuni, kes naabrinaise juures üle jäi ja minu oma talu kana, kes sõi teiste kanade mune. See, et suutsin linnu keha tema peast eraldada, võtta tema hinge ja elu, oli minu jaoks suur eneseületus ja pani mind põhjalikult juurdlema toidu, toitumise ja ausa liha saamise üle.

Edasi lugemiseks vajuta:

Samal teemal

7. aprill 2019, 12:42
RETSEPT | Kana oma aia umbrohuga
8. veebruar 2019, 13:31
SÕBRALIKULT LAHUS | Heidi Hanso: õppisin suhte purunemisest kõige rohkem lahtilaskmist ja nüüd tean, et nii see suhe kui minnalaskmine on parim, mis juhtuda sai

TOIMETAJA

+372 5199 3733
kadi.saar@nipiraamat.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee