Kokka

RETSEPT | Arbuusisalat feta ja sibulaga 

Laura Strandberg, 14. juuli 2019, 12:49
Kes meist poleks lisanud arbuusi smuutile või puuviljasalatisse, kuid mahlane arbuus sobib ideaalselt ka soolastesse roogadesse. Foto: Laura Strandberg
Kes meist poleks lisanud arbuusi smuutile või puuviljasalatisse, kuid mahlane arbuus sobib ideaalselt ka soolastesse roogadesse. Need tulevad veidi toitvamad, kuid on endiselt kerged ja suvelaual kaunid.

Magus, mahlane, soolakas, krehvtine ja krõmps – kõik, mis vaja, et toit pakuks söömisnaudingut. Salat paitab kõhtu just palava päeva õhtul, mil tahaks süüa midagi kerget. Retsepti järgi valmib roog neljale!

Vaja läheb:

  • 500 g arbuusi
  • 1 valge sibul
  • 200 g fetat
  • 3 sl kõrvitsa- ja
  • päevalilleseemneid
  • veidi palsamiäädikat

Valmista salatit nii:

  • Puhasta ja tükelda arbuus. Viiluta õhukeselt sibul. Tükelda ka feta.
  • Laota vaagnale või laia kaussi arbuusitükid, tõsta peale feta ja sibulad ning nirista üle palsamiäädikaga.
  • Puista peale ka seemned ja serveeri kohe!

Samal teemal

8. august 2019, 20:35
Söö arbuusi! 5 põhjust, miks see on nii tervislik
25. juuni 2019, 05:53
RETSEPT | Suvine salat grillitud kana ja maasikatega
5. oktoober 2018, 15:59
RETSEPT | Imeline peedi-fetasalat leivakrutoonitega

TOIMETAJA

+372 5199 3733
kadi.saar@nipiraamat.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee