Kokka

Pühapäevane ahvatlus: suitsukalasalat röstleivaga (2)

Laura Strandberg, 11. august 2019, 13:38
August on kalasõpradele teada ka kui mõnus angerja- ja lestakuu. Just nüüd tasub neid turul kalaletist küsida ja kiirelt valmiva kodutoiduna nautida.Foto: Laura Strandberg
August on kalasõpradele teada ka kui mõnus angerja- ja lestakuu. Just nüüd tasub neid turul kalaletist küsida ja kiirelt valmiva kodutoiduna nautida.

Vaja läheb (neljale):

  • 250 g suitsukala (näiteks angerjas, lest või särg)
  • 4 muna
  • 1 sibul
  • punt tilli
  • 60 g majoneesi
  • serveerimiseks röstleiba

Valmista suitsukalasalatit nii:
1. Eemalda luud, puhasta ja tee kala väiksemateks tükkideks.
2. Keeda, koori ja tükelda kahvliga munad.
3. Haki peeneks sibul ja till.
4. Sega kõik koostisosad kokku ja naudi koos sooja röstleivaga!

NIPP!
Sobib ideaalselt ka saia või näkileivaga! 

Samal teemal

13. juuni 2019, 17:28
Tõeline nostalgiaretsept: kuldkollaseks praetud räimed
7. mai 2019, 11:06
Kui maitsev! Suvikõrvitsaviilud avokaadokreemi ja kala või krevettidega
7. veebruar 2019, 13:48
RETSEPT | Laste lemmikud: krõbedad kalapulgad kastmega

TOIMETAJA

+372 5199 3733
kadi.saar@nipiraamat.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee