Inimesed

Heidi Hanso: „Mind ei sega, kui kaerahelveste realiseerimistähtaeg läbi on: kui seal keegi sees ei ela, saab putru teha küll!“

Heidi Hanso / Nipiraamat, 9. veebruar 2020, 15:07

6 KOMMENTAARI

m
Maire Mäeste/ 12. veebruar 2020, 10:27
Olen täpselt sama põhimõttega inimene ja austan sellist mõtlemist.Kuna olen oma eluaja töötanud kaupluses,siis pidi korduvalt midagi päästma toidust,kuigi tollal olid säilitus tingimused väga kehvad,nüüd on igas nurgas spetsiaalsed külmikud ja kauba hoidmine hea.
k
Katriin Kassuk/ 10. veebruar 2020, 23:01
Kas toituaine on parim enne või kõlblik kuni. See on võtmesõna.
m
Marit/ 9. veebruar 2020, 21:34
Poed ei oska lihtsalt õieti kaupa tellida, kui sellised kogused üle jäävad. Ega see uus partii iseenesest kohale tule. Seda ikka tellitakse.
t
Taavi/ 9. veebruar 2020, 20:10
s
söödik/ 9. veebruar 2020, 17:28
Suure näljaga saab ka siis putru teha, kui seal keegi sees elab. Eks see va jahuussike koosne ju sellestsamast jahust
t
Tölpa/ 9. veebruar 2020, 20:59
Suure näljaga??? Nalja teed, 2in1. Värske liha ka kohe sees, pole vaja eraldi lisada. Aasias oleks see raudselt mega kirves delikatess!