Tarbija

Iga asja jaoks oma säilitusnõu! Kuidas valida ja mis materjali eelistada? 

Helen Serka-Sanchez, 18. veebruar 2020, 05:02
See, millist säilitusnõu eelistada, sõltub eelkõige otstarbest.Foto: Ella Olsson / Pexels

Köögis läheb säilituskarpe vaja selleks, et panna ära söögikorrast alles jäänud toit, hoida seal kuivaineid või kaasa võtta lõuna. Karpide soetamisel on nii mõndagi, millega arvestada võiks.

See, millist säilitusnõu eelistada, sõltub eelkõige otstarbest.
Kuivainete hoidmiseks sobivad hästi kõik eri suuruses plast- ja klaasanumad, millel on õhukindel kaas.

Lekkekindel anum
Võttes toidu karbiga kodust kaasa, peaks olema tähelepanelik, et sealt midagi kandekotti ei lekiks. Kindlamini kinnituvad kaaned, millel on klambrid ja lekkekindel tihend.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

19. märts 2020, 06:27
STOPP ÜLETARBIMISELE! Põhjalik õpetus, kuidas võimalikult vähe toitu ära visata
25. veebruar 2020, 18:49
Eesti perenaised arutlevad: mida tehakse minu kodus toiduülejääkidega?
19. veebruar 2020, 18:31
SUUR TOIDUKARPIDE TEST | Milline lekib, milliselt ei saa enam heeringalõhna ära ja milline sügavkülmas totaalselt kinni külmub?
16. veebruar 2020, 06:27
NIPIRAAMAT TESTIB: kuidas töötab toitu soojendav lõunasöögikarp?